Anunturi cu plata prin SMSAnunturi Onesti Online - mica publicitate cu plata prin SMS

Aici sunt afisate doar anunturile postate in ultima perioada.
Vezi toate anunturile
| Imobiliare | Diverse | Munca |

  • Vand teren in Gutinas in centru. Mai multe detalii la telefon. Tel: 0752142069 [13.10.2015] 2015-09-28 18:01:48 Id 3002073
  • Certificat energetic pentru cladiri si apartamente: Bacau, Onesti, Tg. Ocna, Slanic Moldova, Adjud, Comanest i, Moinesti. Receptie cladiri noi, vanzare / cumparare, inchiriere, programul "Prima Casa". Tel: 0722891365 [27.10.2015] 2015-09-26 13:55:16 Id : 2724095
  • Vand apartament 2 camere, mobilat sau nemobilat, Str. Emil Rebreanu, nr.9, izolat termic atat interior cat si exterior, cu imbunatatiri multiple si boxa la subsol, 23.000 euro. Tel: 0740161991 [22.10.2015] 2015-08-06 14:35:21 ORG 2852667 2852681

Parteneriat cultural-educativ pe axa Chisinau – Onesti

www.Desteptarea.rospacer Asociatia Parintilor Scoala „Ghita Mocanu” Onesti, în parteneriat cu scoala Gimnaziala „Ghita Mocanu si Colegiul National „Dimitrie Cantemir” si-au propus reluarea activitatilor educative si culturale derulate cu si pentru Liceul Teoretic „Ion Creanga” din Chisinau, Republica Moldova (scoala cu clasele I-XII).
spacer Scopul proiectului este crearea unei axe culturale între Onesti si Chisinau, concretizata într-un mediu favorabil, în care tinerii sa cunoasca istoria comuna a celor doua tari si orase, sa descopere asemanarile si deosebirile dintre traditiile si obiceiurile acestora. Totodata se doreste educarea tinerilor pentru activitati de voluntariat, pentru lucru în echipa si dezvoltare personala.
spacer Proiectul actual este finantat de Primaria Onesti si va derula prima etapa în perioada 14 – 18 octombrie, cu vizita delegatiei de la Chisinau (42 de elevi si opt profesori). Musafirii vor urmari procesul de învatamânt de la noi, vor participa chiar la orele de curs alaturi de gazde, vor vizita zona si vor merge pe urmele lui Ion Creanga la Humulesti. De asemenea, corala invitatilor va sustine un spectacol la Biblioteca Municipala „Radu Rosetti”, joi, 15 octombrie, de la ora 17,00. Activitatile se deruleaza sub egida Inspectoratului scolar Judetean Bacau.
spacer Coordonatorii proiectului educational „Patria culturala pe axa Chisinau-Onesti” sunt prof. dr. Valeriu Guzgan, de la Liceul „Ion Creanga” din Chisinau, prof. dr. Emilia Boghiu, de la Colegiul National „Dimitrie Cantemir”, si prof. Otilia Bârgaoanu, prof. Gabriela Fornica-Livada, prof. Gabriela Tudorache de la scoala Gimnaziala „Gh. Mocanu” din Onesti.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Onesti la Open Days - Bruxelles 2015

spacer Anul acesta, Municipiul Onesti este prezent la unul dintre cele mai importante evenimente europene, care reuneste reprezentanti ai oraselor si regiunilor din Europa, consultanti si reprezentanti ai administratiei central-europene.
spacer Initiativa Open Days a inceput in anul 2003, iar de atunci a devenit o platforma europeana de networking pentru experti care sunt interesati de dezvoltarea locala si regionala.
spacer Unul dintre obiectivele acestui demers de a incuraja schimbul de bune practici referitoare la cresterea economica si integrarea sociala, cooperarea intre sectorul public si privat, accelerarea inovatiei si a consolidatii de comunitati, acestea fiind si subiectele cele mai importante din cadrul evenimentului.
spacer Open Days 2015 incepe astazi si are loc la Bruxelles, punand la dispozitia celor interesati peste 200 de evenimente.
spacer Municipiul Onesti este reprezentat la Bruxelles de catre primarul interimar, Alexandru Cristea. Info...

www.incisivul.rowww.incisivul.rospacerLipseste un dinte ? Un implant poate fi o solutie. Nu sta proteza? O puteti fixa cu miniimplanturi. Va grabiti si nu vreti sa mergeti la stomatolog de multe ori? Extractii, implanturi, lucrare fixa intr-o singura zi.
spacerDr. Stan Laurentiu
- competenta in implantologie. Onesti, str. Aleea Parcului nr. 9. Tel. 0234.313.743 sau 0723.969.455. Program 12.oo - 18.oo

Oneşti la Pro TV - România te iubesc !

Stomatologie Onesti

Super spectacol la Oneşti


Luni, 19 octombrie - ora 19.oo la Casa de Cultura Oneşti.
Preţul biletelor este de 35 (în partea de jos a sălii) şi 25 de lei (în partea de sus a sălii).
Bilete obţineţi la telefon 0723 626 007 Claudiu Ştefănescu şi
0745 206 302 Coralia Enea Lucrează la Banca Transilvania pe Oituz e mai uşor de ajuns acolo.

spacer “Împăratul Neîmpărat” este o perspectivă modernă asupra Basmului Românesc, explorând adevărata poveste din spatele mitului şi motivaţiile oamenilor care mai târziu vor deveni arhetipuri în folclorul românesc.
spacer Astfel, planul de a o întoarce pe Ileana Cosânzeana acasă devine o manevră de propagandă, născocită de Teodosius Eftimioaie, rapsodul curţii Împăratului pentru a crea o diversiune şi a-l scoate pe acesta basma curată în faţa poporului.
spacer Făt Frumos este o simplă unealtă politică în mâna celor doi, în timp ce Împăratul este un tiran nevrotic, zdrobit de responsabilităţile domneşti, iar Zmeul se dovedeşte a nu fi un monstru mâncător de oameni, ci Vornicul fostului regim, demonizat pentru a servi noilor ideologii.
spacer Personajul Ilenei este şi el reinterpretat, demonstrând o femeie independentă şi stăpână pe hotărârile ei, fiind alegerea ei să fugă cu Zmeul din calea revoltelor sociale, dar şi să îl părăsească atunci când relaţia lor nu şi-a găsit soluţionarea.
spacer Cercul se închide în final, când evenimentele descrise devin baza viitoarelor Basme, ale căror autor – Eftimioaie – va fi în mod ironic reţinut de istorie tocmai după porecla pe care o detesta mai mult:
spacer Păcală. TEME Tema dominantă a piesei o reprezintă capriciile istoriei şi nevoia umană de a simplifica realitatea pentru obţinerea unui sens – chiar dacă acesta de cele mai multe ori i se opune.
spacer Cu trimiteri sugerate la vacarmul politic actual din Europa, Revoluţia de la 1989 şi mari intrigi istorice, spectacolul garantează să distreze publicul şi să ofere o nouă viziune asupra poveştii cunoscute şi îndrăgite.

Radiologie dentara onesti

Un proiect de ecologie urbana - «Parcul Moisilistilor»

spacer La cea de-a V-a editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati, ce a avut loc in perioada 1 iulie - 11 septembrie 2015 printre castigatori se numara si Colegiul National "Grigore Moisil" din Onesti cu Proiectul de ecologie urbana "Parcul Moisilistilor".
spacer Acest proiect a intrunit un numar de 1701 voturi si a obtinut media finala 8.09 fiind cel de-al 10-lea proiect castigator dintr-un total de 98 de proiecte din intreaga tara. Colegiul National "Grigore Moisil" se afla in zona centrala a Onestiului, fiind inconjurat de multa vegetatie, astfel ca o parte din spatiul verde existent se preteaza sa fie transformat intr-un parculet. Prof. Mariana Bereczki, director al acestui colegiu onestean ne-a dat mai multe amanunte despre Proiectul de ecologie urbana "Parcul Moisilistilor", ce va infrumuseta municipiul Onesti.
spacer Ea a declarat: "Dorim ca sa realizam un parc de relaxare pe timpul pauzelor dintre orele de curs si sa optimizam calitatea mediului urban prin proiectul de peisagistica. De asemenea, vrem ca sa dezvoltam la elevi deprinderi de protejare a mediului si sa-i responsabilizam prin constientizarea unor reguli de comportament ecologic si de grup. Suprafata acestui parc va fi de 115 metri patrati, in curtea colegiului si pentru realizarea parcului se va igieniza vegetatia existenta, se vor face alei suplimentare, cu borduri care sa delimiteze aleile de spatiul verde, se vor amplasa mai multe banci si se vor planta arbusti. Parcul va avea si un modul - chiosc pentru comercializarea produselor alimentare preambalate precum si o parcare pentru biciclete. Dorim sa responsabilizam pe cei 713 elevi care studiaza la colegiul nostru prin implicarea direct la intretinerea parculetului si in activitatile alternative de predare - invatare ce s-ar putea desfasura in acest spatiu si de petrecere a timpului liber. Prin realizarea acestui obiectiv constientizam cei 25 de parinti membri ai Comitetului de Parinti pe scoala referitor la nevoia de angajare sociala si de participare activa la imbunatatirea spatiului urban destinat educatiei copiilor lor precum si la sporirea gradului de coeziune sociala si dezvoltarea culturii organizationale prin implicarea in aceleasi activitati a elevilor, a parintilor si a cadrelor didactice deopotriva. Se urmareste si obiectivul de a diversifica oferta curricular a a scolii prin propunerea de noi activitati de protejare a mediului pentru toti elevii. Continuare...

spacer Companie leader în domeniul telecomunicaţiilor selectează, cu scopul extinderii sediului din Oneşti, consultanti servicii clienţi pentru gestionarea activitatilor de telemarketing.
easy comunicationspacerSe cere:
- Vorbirea limbii italiene la un nivel mediu-avansat
- Conoştinte minime utilizare calculator
- Bune capacităţi comunicative şi relaţionale
- Capacitatea de a lucra în echipă şi pentru obiective
- Maximă seriozitate şi voinţă
spacerSe oferă:
- Formare profesională gratuită
- Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
- Program de muncă full time sau part time
- Salariu fix + premii în funcţie de atingerea targetului lunar
- Tichete de masă (1 tichet/zi lucrătoare efectuată).
spacer Sună pentru a stabili interviu: 0748.100.657 / 0334.802.101 sau trimite C.V. la onesti@easycall.com.ro!
spacerVizitează-ne pentru a-ţi face o idee despre noi: www.EasyCommunication.ro sau pe Facebook

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Oneşti

spacer Consiliului Local al Municipiului Oneşti, se întruneşte în şedinţa extraordinară joi, 08 octombrie 2015, ora 14,00, cu următoarea propunere de ordine de zi:
spacer 1. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă pe luna octombrie 2015.
spacer 2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului consolidat al Municipiului Oneşti şi suplimentarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Domeniu Public şi Privat Oneşti SA pe anul 2015.
spacer 3. Proiect de hotărâre privind modificarea bugetului şi a listei de investiţii a Spitalului Municipal ”Sf.Ierarh Dr. Luca” Oneşti.
spacer 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului unor bunuri din domeniul privat al municipiului Oneşti în vederea majorării capitalului social al SC Domeniu Public şi Privat Oneşti SA prin aport în natură.
spacer 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 3 la procesul-verbal de predare-primire a bunurilor aferente contractului nr.16886/18.08.2010 de delegare a gestiunii serviciului publice de administrare a domeniului public şi privat către SC Domeniu Public şi Privat Oneşti SA.
spacer 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului chiriei pentru spaţiile comerciale modulare din Complexul Comercial Piaţa Agroalimentară Oneşti, cesionării drepturilor unor contracte de concesiune, concesionării unor suprafeţe de teren, prelungirii unor contracte de concesiune şi îndreptării unei erori materiale.
spacer 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listelor sesiunii II de selecţie din anul 2015 a proiectelor/programelor depuse pentru finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului Oneşti.
spacer Toate proiectele sunt iniţiate de Alexandru Cristea – viceprimar
spacer Descarcă de aici documentaţia completă a şedinţei...

Nicolae Gnatiuc, reconfirmat ca lider al PSD Onesti, prinde si functia de vice la judet.

Monitorul de Trotusspacer Dupa o perioada de interimat de trei ani si jumatate in fruntea organizatiei locale a PSD, viceprimarul Onestiului, Nicolae Gnatiuc, a fost ales presedinte “cu acte in regula” in cadrul Conferintei Municipale a partidului ce s-a desfasurat miercuri, 23 septembrie. Intarirea pozitiei politice a lui Nicolae Gnatiuc s-a confirmat doua zile mai tarziu, sambata, 25 septembrie, cand a fost ales vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD.
spacer “Dupa cum am spus si in momentul reconfirmarii ca viceprimar ( 22 iunie n.r.), cel mai mare castig politic din cei trei ani de mandat in administratia locala este faptul ca organizatia PSD Onesti mi-a dat votul de incredere, in unanimitate, pentru a ocupa in continuare aceasta functie (de viceprimar n.r.)”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc.
spacer El a spus ca “impreuna cu organizatia PSD Onesti m-am straduit sa duc la bun sfarsit proiectele incepute de vechea administratie (dinainte de 2012 n.r.) si impreuna cu partenerii politici din administratia publica locala am demarat realizarea unor noi proiecte importante pentru onesteni”.
spacer Tot referitor la perioada de pana acum, Nicolae Gnatiuc crede ca aceasta a avut “atat plusuri cat si minusuri in ceea ce priveste rezolvarea tuturor problemelor onestenilor”.
spacer Liderul PSD Onesti considera ca acum “este un bun prilej pentru autoanaliza astfel incat la alegerile locale de anul viitor partidul nostru sa vina cu un program politic concret si realist in egala masura”.
spacer Viceprimarul Nicolae Gnatiuc spune ca “din echipa PSD ce va fi propusa onestenilor pentru alegerile din 2016 vor face parte atat oameni cu experienta politica, administrativa si profesionala cat si tineri care prin dinamism si noi idei vor aduce un plus important proiectului politic al partidului pentru Onesti”.
spacer Tot la plusuri pentru partid este trecuta si alegerea ca presedinte de onoare al PSD Onesti a fostului primar si lider al organizatiei locale, Emil Lemnaru. “Am avut onoarea ca din postura de presedinte ales sa propun ca domnului Emil Lemnaru sa i se acorde functia de presedinte de onoare al PSD Onesti, propunere care a primit acordul unanim al tuturor celor peste 200 de participanti la Conferinta municipala a partidului nostru”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc. El a adaugat ca propunerea sa a venit ca “o recunoastere a intregii activitati politice si administrative a domnului Emil Lemnaru”.
spacer Din conducerea PSD Onesti mai fac parte Adrian Sergentu, secretar general, Valentin Blidaru, trezorier, vicepresedintii Ioan Paris, Corina Alexe, Bogdan Vasiloiu, Ion Butucaru si Gheorghe Belceanu.
spacer Alaturi de acestia, in Biroul municipal al PSD Onesti au mai fost alesi Vicentiu Jitcovici, Ion Tofan, Lucian Stan, Crenguta Calin Ghioc, Ion Tanase si Valentin Holban.
spacer De pe pozitia de proaspat ales presdinte al PSD Onesti, Nicolae Gnatiuc a mai cucerit o “reduta” politica, fiind ales vicepresedinte al organizatiei judetene.
spacer “Ma bucur sa ma regasesc in formula de conducere a PSD Bacau, o organizatie care este acum mai puternica decat oricand prin reconfirmarea in functia de presedinte a domnului Dragos Benea, presedinte al Consiliului Judetean Bacau, precum si prin alegerea in functia de presedinte executiv a domnului deputat Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc.
spacer Pentru liderul PSD Onesti, echipa aflata acum la conducerea PSD Bacau este “o echipa tanara si cu experienta in acelasi timp, care isi propune sa obtina la alegerile de anul viitor, alaturi de recastigarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean, cat mai multe mandate de primari, consilieri locali si judeteani”.
spacer Nicolae Gnatiuc se bazeaza pe faptul ca organizatia judeteana a PSD a obtinut la alegerile europarlamentare si prezidentiale de anul trecut “cele mai bune rezultate electorale din istoria PSD Bacau”. (M.T.)

Onestin imbraca haine de sarbatoare

spacer Saptamana 12-17 octombrie este una speciala pentru Asociatia de Tineret Onestin, care imbraca haine de sarbatoare, celebrand 10 ani de activitate.
spacer Acum, la ceas aniversar, nu putem sarbatori totul, decat printr-o maniera culturala si venim cu un program diversificat, menit sa satisfaca cat mai multe nevoi.
spacer Toate activitatile noastre sunt in parteneriat cu Biblioteca Municipala si se vor desfasura zilnic, la Filiala Cosanzeana (langa Magic Print), conform programului atasat.
spacer Tinerii vor putea lua parte, in mod gratiut, la toate atelierele si trainingurile noastre(sustinute de profesori si traineri specializati), ce sunt parte a proiectului ,, TINERI PENTRU TINEri- de 10 ani impreuna pentru cultura tinerilor, proiect finantat de Consiliul Judetean Bacau.
spacer Nu va lipsi nici Atelierul de Jurnalism si comunicare, sustinut timp de 3 ore, de Adelina Chelniciuc, dar si cel de Invatare a 10 limbi straine, sustinut de Diana Ghius.
spacer
La final de saptamana, ne bucuram si de prezenta a doua artiste, Actrita Diana Croitoru, castigatoare a marelui Premiu oferit de Gala HOP, ce va sustine, timp de 3 ore, un atelier de teatru si artista Stefania Iacob, ce ne va incanta cu un atelier de muzica folk si storytelling.
spacer Finalul de saptamana se va incheia cu mult asteptatul eveniment, Gala Onestin de 10, un eveniment de celebrare si premiere a tuturor celor ce au adus un plus de valoarea asociatiei, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
spacer Va invitam sa va alaturati ca impreuna cu noi sa dam viata proiectelor noastre si sa participati la cat mai multe activitati pentru ca doar experimentand va puteti dezvolta si redescoperi!

 

s Gesi Imob va asteapta in B-dul Republicii 11 (statie autobuz) tel. 0745762272 sau 0744227672. www.gesi-imobiliare.ro Iata cateva oferte:
Gesi Imob

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Garsoniera cf.1 , bloc nou, zona de jos, etaj intermediar, are ca imbunatatiri centrala termica proprie, instalatii sanitare si electrice noi, termopane, usi interioare schimbate,usa metalica ,balcon inchis: Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 3 camere decomandate, zona ultracentrala, etaj 2, foarte spatios, renovat complet , central termica, instalatii sanitare si electrice noi, termopane, mobila bucatarie,usi interioare noi: Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Oferta de vanzare in Onesti, Spatiu commercial cu o suprafata de 60 mp, pretabil pentru birou de avocatura sau mediator, dotat cu central termica, alarma proprie, renovat complet Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 3 camere decomandate , bloc nou,  Marasesti 12, foarte spatios,  gaz contorizat separat, 2 balcoane. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 2 camere semidecomandate ,fara imbunatatiri, etaj intermediar, cu balcon inchis foarte spatios ,Pret: 13.000 euro. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 2 camere semidecomandat, etaj intermediar, cu balcon inchis, termopane la dormitor si sufragerie: Pret 14.600 euro. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 3 camere semidecomandat, etaj 1, cu centrala termica proprie cu instalatie de cupru, gaz contorizat separat, balcon de 8 metri, Pret :18.500 euro. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 2 camere decomandat, etaj 2, zona de sus , bloc nou, centrala termica,  termopane, usi interioare noi, gresie, faianta, parchet, Pret: 24.900 euro. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Garsoniera confort 1,decomandata,  zona centrala , foarte spatioasa, usa metalica, poate fi transformata in apartament cu 2 camere: Pret 7.900 euro. Vezi foto...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Apartament 2 camere decomandat, bloc nou, zona de jos, centrala termica proprie, izolat termic, usi lemn masiv de stejar, termopane, instalatii sanitare si electrice noi, Pret: 24.000 euro. Vezi foto...

Agentia Imobiliara "Acasa" intermediaza cumpararea-vanzarea-inchirierea de imobile cu un comision cuprins între 1% si 2% (in cazul cumpararii sau vanzarii) si in cazul inchirierii echivalentul chiriei pe o luna.
spacer Aflati mai multe la sediul agentiei din Onesti, B-dul. Republicii nr. 18 Tel/fax; 0334.426.263 (RDS); 0742.640.820 (Orange); 0769615614 (Cosmo), e-Mail: acasa_onesti@yahoo.com website www.onesti-imobiliare.ro
spacer Oferta: [apartamente] [garsoniere] [case-vile] [terenuri] [spatii comerciale] [proiecte] [asigurari]

Service Auto

autoplus

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

retel

Service Auto Onesti

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Cinema Capitol Onesti
Biblioteca Municipala Radu Rosetti Onesti
Muzeul de Istorie

Pagini realizate de noi

Prestari servicii
ClaudiuStefanescu.ro
Tur-Panoramic-Virtual-360.ro
webdesign360.ro
VideoGraf.ro
Eliaver.ro
Vega-Security.ro
MGP.ro
AxiService.ro
RetelGrup.ro
Retel-Electrice.ro
ProGreen.ro
Brixongroup.ro
Florovit.ro
Arhinmod.ro
Comert
AxiAutoonline.ro
Religie-umanitare
Protoieria-Onesti.ro
Biserica-Sfantul-Simeon-Noul-Teolog.ro
Industrie-constructii
MondoTex.ro
Sanatate-wellness-ocrotire
GrifloMed.ro
Optisav.Dentalsav.ro
Dentalsav.ro
SpitalOnesti.ro
OzonMedica.ro
EverestDent.ro
Camin-Batrani-Alzheimer.ro
Turism-divertisment
Poiana-Verde.ro
Oficiale

PrimariaCasin.ro

Vezi portofoliu complet...


Onesti Online © 2001 - 2015 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |


Protectia Consumatorilor - A.N.P.C. TR

Certificat Web

sus
facebook
youtube